Translate

RDP keeps disabling on every machine that has boostspeed installed

I have my own domain with a virtual environment as well as several physical endpoints (mostly laptops). None of the virtual machines have boostpseed installed, only the majority of the physical machines. I have RDP enabled by group policy.

I notice that intermittently (seems to do it when it wants to), if I reboot a laptop or other physical endpoint, the machine will boot up with the "termservice" disabled, even though groupm policy enforces this to be on.

After troubleshooting group policy, uninstalling all other security software, and weeks of various other troubleshooting methods, the only commonality I can find is that all the machines that do this have boostspeed installed.

I found this post
https://qa.auslogics.com/question/225

And followed the instructions there. I also turned off the performance monitor in boostspeed via the settings, but the issue is still persisting. My next step I guess is to uninstall boostspeed from all of my machines but I figured I would reach out before I give up on the product.
234 views
Oct 26, 2020 at 01:20 PM
Translate

Настройка RDP

Windows Server 2016. Как настроить удаленный доступ к этому серверу через RDP? Все где надо включено, а доступа нет. Выдает ошибку "Произошла внутренняя ошибка". Причем к другому серверу с Windows Server 2016 доступ есть.

419 views
Feb 11, 2020 at 06:22 PM
Translate

Настройка RDP

Windows Server 2016. Как настроить удаленный доступ к этому серверу через RDP? Все где надо включено, а доступа нет. Выдает ошибку "Произошла внутренняя ошибка". Причем к другому серверу с Windows Server 2016 доступ есть.

419 views
Feb 11, 2020 at 06:22 PM
Translate

RDP keeps disabling on every machine that has boostspeed installed

I have my own domain with a virtual environment as well as several physical endpoints (mostly laptops). None of the virtual machines have boostpseed installed, only the majority of the physical machines. I have RDP enabled by group policy.

I notice that intermittently (seems to do it when it wants to), if I reboot a laptop or other physical endpoint, the machine will boot up with the "termservice" disabled, even though groupm policy enforces this to be on.

After troubleshooting group policy, uninstalling all other security software, and weeks of various other troubleshooting methods, the only commonality I can find is that all the machines that do this have boostspeed installed.

I found this post
https://qa.auslogics.com/question/225

And followed the instructions there. I also turned off the performance monitor in boostspeed via the settings, but the issue is still persisting. My next step I guess is to uninstall boostspeed from all of my machines but I figured I would reach out before I give up on the product.
234 views
Oct 26, 2020 at 01:20 PM