526 questions

Slow browser and switching applications

I believe I have run all of the BoostSpeed tools. However, my system is now just slow...

There are long delays when switching apps (i.e., I had to close BoostSpeed with Task Manager and reopen it to avoid a interminal hour glass when opening this form)

Opening new broswer tabs can take 10s of seconds to forever. i primarily use firefox and have tried clearing the cache and cookies. The loading indicator on the tab just keeps cycling, sometimes even after the screen refreshes it keeps cycling.

I use Norton, but I do not think it is blocking anything. One thought, I may have unintentially disabled a needed start-up application I checked the interet speed here and its 1MB down and 5MB up... At home I have the same problems with >100MB. I'm using a new Lenovo Yoga , windows 10 PC.

Let me know if I can run/export anything to help you..

Thank you, Jim Winer
7 views
22 hours ago

ウイルスバスタークラウドがアクセス不能になりました

AusulogicsBootspeed pro11を利用して色々スキャンを行っていたところ、表題のウイルスバスタークラウドのアプリが開かなくなりプロパーティを見たところ「同期保留」となっていました。結局本Bootspeedの適用個所をいろいろ外してみてやっとウイルスソフトは復帰した次第です。
このようなことを避けるために今後ウイルスバスターの稼働に影響を与えると思われるBootSpeedの設定項目の詳細について教えて下さい。
5 views
Nov 24, 2020 at 02:38 AM

display settings/function

My 'brightness control' slider dissapeared in Windows 10 and I can't figure out a way to get it back. Now the screen just stays fairly bright all the time. There also isn't one in the notifications tab that I could us instead of the missing one on the desktop.
5 views
Nov 23, 2020 at 02:01 PM

Не запускается Aslogics BoostSpeed

Добрый день, приобрел годовую подписку на Aslogics BoostSpeed 11. На компьютер и ноутбук установилась нормально и отлично работает (система Windows 10). Но на второй ноутбук установилась с трудом и не запускается, при запуске вылетает окно (принтскрин во вложении). Скачивал с сайта и переустанавливал несколько раз - не помогает, программа не запускается. Система Windows Vista Home, ноутбук ужк возрастной.
49 views
Nov 19, 2020 at 11:45 AM

MSFS

Chaque fois que je fais un nettoyage en profondeur, je dois réinstaller MSFS.
Comment parametrer Bootspeed 11 pour éviter cela?
Bien à vous
27 views
Nov 19, 2020 at 10:31 AM

код12

Добрий.Подскажите што мне делать в такой ситуации?
29 views
Nov 18, 2020 at 05:12 PM

Upgrading Windows Vista to 10

I have an old Vista laptop and it's pretty slow. Can I upgrade it to Windows 10? Can I use BoostSpeed on Vista?
42 views
Nov 18, 2020 at 03:42 PM

rescan

When you do a rescan, why don't you just have go ahead and do it, instead of having to click on scan again? Stupid question
Thanks Roger L Batchelder
44 views
Nov 16, 2020 at 04:48 PM

ONEdrive freezing PC

How to improve onedrive velocity?
41 views
Nov 15, 2020 at 04:59 PM

Видеокарта

Проблеми с пуском из за того что ставлю найвисший приоритет в елекропитание видеокарти.Незнаю как решить ету проблему,также после обновления видеокарты .HD5000 виндовс делает перезагрузку системи и появляеца синий екран смерти.До обновлений драйверов видеокарти и обновлений виндовс таких проблем ненаблудалось.
46 views
Nov 14, 2020 at 04:29 PM

Problema con servidor de internet y administrador de dispositivos

Whenever I restart my pc, it does not want to connect to the internet, it appears connected but does not open internet pages, and the error solver says, it fails in the router dns, but it is not that, because in other devices it works fine, I must restart the internet modem or take out the ethernet cable until the line comes back, my service provider came and checked with his laptop, it works fine, they told me there is a problem on my pc. To connect the ethernet cable I use a HUB (photos) because my laptop does not have a direct connection to ethernet, and for some time, when I installed AUSLOGICS BOOTSPEED, I did some programming and it gave me an error in the device driver desktop, I don't know if that is doing something on my pc, I don't like to be connecting and disconnecting the ethernet cable, because it is supposed to work, no need to reboot or remove the cable. Since I installed AUSLOGICS BOOTSPEED, I HAVE GOT SEVERAL BUGS IN MY PC, I DON'T KNOW IF THEY CAN HELP ME TO SOLVE IT. I already tried everything.
37 views
Nov 13, 2020 at 07:22 PM

(0x8024a105)

Computor will not up date because it keeps saying something missing (0x8024a105) thats what is missing what is it?
56 views
Nov 13, 2020 at 06:15 AM

iphoneの件

iphoneのバックアップを取る為、itunesにてバックアップを取るが。本商品でクリーンアップするとバックアップが消えてしまう為、バックアップ情報が消えない設定は教えて欲しい。
52 views
Nov 13, 2020 at 05:57 AM

A Game Application

I keep getting an error code that says 0xC0000005 (0x0) N whenever i try and boot up the application and I'm not sure what it means or how to fix it. It tells me to scan and repair the application but that won't work either. I tried placing the file but it wouldn't let me.
48 views
Nov 13, 2020 at 05:23 AM

Protect Doesn't Recognise MS Edge

It was working for a while on Bostspeed 10, but then it stopped working. I upgraded to Boostspeed 11 because there was no support for BS10 after BS11 came out.

BoostSpeed 11 still doesn't appear to recognise Microsoft Edge
48 views
Nov 12, 2020 at 08:55 PM

Запретить windows кэшировать в mapping file

Добрый день. Иногда падают игры, с ошибкой на нехватку оперативной памяти. Проблема в том что WIN10 уводит в кэш слишком много памяти. На скриншоте 1.6гб+, но это после чистки. было 10гб.
Используя RAMMap.exe выявил что те 10гб были схаваны Mapped File: standby. Почистил. но сейчас опять память утекает..
как можно отключить это недоразумение?
Служба SuperFetch отключена. Что еще может жрать память и не отдавать её?
36 views
Nov 12, 2020 at 02:19 PM

Siempre se sobrecalienta el cpu al 100%

Veo en el admin de tareas y dice integrator.exe usando 56% de cpu y optimizer.exe dice 23%
45 views
Nov 12, 2020 at 01:32 PM

Intermittent PC Crashes/Freezes

To Whom It May Concern,

I intiated my original correspondence on the 5th November as indicated below:

I, now, upload the Event View Log, in the hope this will assist you in resolving this issue. Many thanks. As an aside, I think there should, also, be an option to 'Add File' from my account page. Instead, I am obligated to intiate another question to include this file and this should not be the case, when it is part of the same, initial, question.

This is a bit ridiculous. I am asked to create a log from the Event Viewer which is 'saved as' a .evtx file and now I cannot add it! Neither can I add it in a format that is recognised by Auslogics! Wow! Really, really helpful - Not!

I await an update at your earliest available opportunity.

Kind regards,

Ian

Ian R. W

Dear Ian,

Thank you for posting your question on our forum.

The easiest way to solve the issue is to uninstall the program that creates this error or contact their support.

Often, such errors are created by hacked software or bugs in software that can only be solved by their developers.

Running the command "sfc / scannow" in CMD under the admin might help with the issue.

You can also send to our support logs with system information and event viewer so that we can better understand the issue.

To get the system information report press Start -> Run, type in MSINFO32 and press the Enter button. Save the report using the File -> Save menu option.

To get logs from event viewer, please do the following:

1. Press the key combination "Windows" + "X"

2. Select "Event Viewer"

3. Expand the "Custom Viewer" subsection

4. Select "Administrative Events"

5. Expand the "Action" menu

6. Click on "Save all events in custom view as ..."

7. Save log to PC

If you need any further assistance or have any other questions, please do not hesitate to contact us.

Upvote (0)

Ian W
Edited 7 days ago
Waiting for moderation
Dear Suzanna,

Your prompt response to my request for technical support is very much appreciated.

Further to your recommendations I have now run the commend "sfc /SCANNOW in CMD under the Administrator privileges.In the event, corrupted files were found and successfully repaired.

At this stage, I think I will see if this provides system stability, before sending the associated report with the Windows Event Viewer.

I remain grateful for your attention, time, effort and co-operation in this assisting me to resolve this issue.

Kind regards

Ian

Ian R. W

[/private]
Dear Suzanna,

Further to my correspondence sent to you on the 5th November, I have continued to receive intermittent crashes/freezing on my PC, so as recommended, I attach the associated Event View Log, in the hope this data will be able to assist you in resolving my issue.

Kind regards,

Ian

Ian R. W

47 views
Nov 12, 2020 at 01:09 PM

battery not charging

my battery is not charging. i lost the invoice from the assus dealer in goa, india namely INTECH COMPUTERS, Porvorim, Goa. He is not giving the duplicate. checked online and saw that the warranty of this laptom expires on May 27, 2020, whereas I bought this laptop in April 2020. I smell something fishing with this dealer. took it to service centre, they say that warranty expired as above, and if at all they can help they want the invoice.
50 views
Nov 12, 2020 at 12:01 PM

playing videos

This morning I could play videos from the internet and tonight I'm not able to. Please give me suggestions to fix this.

The error message says:

(Playback ID: vnJN0H3RgwlSS4V0)
https://youtu.be/u-BqgHfeZss


Lori
49 views
Nov 12, 2020 at 01:29 AM

DVD-writer does not write music on CDs

My DVD-writer does not write audio files on CD when I try to create nusic CDs. The reverse is possible and it also plays dvds.
1533 views
Nov 13, 2019 at 01:42 AM

Installation of Logitech Options hang indefinitely

I just bought MX ANYWHERE 2S mouse. Logitech web page insists I must have the LOGITECH OPTIONS executable to parameter the mouse. So I tried to install, but the installation does not complete.

That's it for now.

1523 views
Jul 26, 2019 at 07:34 AM

Computer freezes up

One of the reasons I purchased Ausilogic is to help me with performance. My computer freezes up for 10 seconds or so every few minutes. I don't know if hardware is failing, if there is a miscatch among compenentry.
How can we use your products to solve it.
So far, I haven't been able to eleminate this problem

1398 views
Dec 09, 2019 at 03:58 PM

Unknown Software Running

Hi - I see this widget on my desktop all the time and I am not sure what it is. Trying to Google it said it was part of Chrome but I uninstalled Chrome and its still there - I'd really like to remove it, it's annoying and seems to provide no useful function. Picture attached.

1374 views
Oct 26, 2019 at 05:36 PM

CANNOT FIND SYSTEM RESTORE

My System Restore program seems to be gone.When i press System Restore in the Control Panel it thinks my computer is Windows &.It's Windows 10.How do i make a restore point?

1368 views
Dec 27, 2019 at 12:32 PM

speed

Auslogics BoostSpeed 11 - I get messages saying that a high resource consumption has been detected. You may encounter extreme PC slowdowns.Tell me what to do?

1362 views
Nov 28, 2019 at 04:29 PM

Displaying wrong color/crap in photos

Hello
After using boost speed I discover that my paintshop pro and canon software dont display photos properly.
As you can see in attached file it is totaly wrong and also on canon.
I have done a complete reinstallation af paintshop pro according to advice from corel and it didn help.
So boostspeed has done something, but I dont know where to restore from.
Please help.
Thanks

Regards,
Erik

1362 views
Sep 16, 2019 at 05:49 PM

Drive error alert but the scan shows nothing

Hello,

In the menu that pops up when I hover the BoostSpeed icon in the system tray there is information that I have a drive error. I have run the standard disk scan but it doesn't show any errors on any of my drives.
Should I run a deep scan?
I have decided to bother you with this and not simply run the deep scan because I have had a number of situations with various computer equipment that could be descrived as "unlucky" and I am reluctant to do anything that isn't necesarry to my system.

Kind regards,

Konrad Wozniak
1361 views
Sep 17, 2019 at 03:09 PM

windows search do not work

after using your softver , I lost windows search ;( . On my PC , on windows search table , word are not displayed . I try everithing from the google and you tube , but stil not work . Please help me to resolve this problem , I use this functiont every day
1340 views
Aug 15, 2019 at 06:46 PM

update from 11.2.0.1

11/25/2019 Sorry to11.2.0.3 update!

Content hidden to protect privacy

1334 views
Nov 25, 2019 at 11:50 PM

Error message

I have tried several times to update Windows 10 Home but continue to receive error message Ox80073712 .Can you help?

1331 views
Nov 19, 2019 at 01:58 PM

cannot delete HKEY Acronis

Cannot install/activate Acronis s/w due to Registry problem

1326 views
Dec 24, 2019 at 05:54 PM

Need license key

I upgraded from Boostspeed 10 Pro (license key: G2AEG-XXXXX-3WNYY-XXXXX-G79JL) to Boostspeed 11 Pro. However, I did not reveive a license key for version 11. I have attached a copy of the transaction. Can you help me with this? Thanks.

1322 views
Jul 22, 2019 at 11:06 PM

Skype

I can't receive or send Skype calls on my computer. It's probably my settings. Advice, please!

1320 views
Aug 06, 2019 at 05:29 PM

system

Hello. I have an asus notebook F3L. Windows 7 system. There will be no more new year updated. I do not know if I should install a new Windows 10? if the computer is old and how it will work

1316 views
Nov 28, 2019 at 10:34 AM

BoostSpeed PRO not activating

I purchased BoostSpeed PRO on 5 Jul (ord#

Content hidden to protect privacy
) for $29.95 as I was an existing BoostSpeed 10 customer. I cannot get the PRO version to activate. If I go to the Auslogics store and enter the new key that was provided with my purchase, I am told that I may either use the FREE version or purchase the PRO version for $59.95! I have already done this with my status as a current customer, which entitled me to the 50% discount. Why can't I get PRO to activate? There are features that won't work without the PRO version! I have a DELL XPS 8930 x64 computer with Windows 10 version 1903 installed.

1315 views
Jul 06, 2019 at 08:51 PM

error 400

Have been getting error 400 messages lately, like a lot! Mostly I can just highlight the text in the sedarch box, press enter again and I get where I am going but this isn't right. Help!
Thanks!
Rob Green
1312 views
Jul 24, 2019 at 12:56 PM

speed

Here is a screenshot of the page, how to solve the problem?

1310 views
Dec 02, 2019 at 07:21 PM

Will not update to 11.2.03.03

Auslogics BoostSpeed 11.2.03.01 Can Not update to 11.2.03.03 Please help!

1305 views
Nov 25, 2019 at 11:42 PM

Not Receiving Emails

I am no longer able to receive emails but can send them, I have heard that there could be corruption in the system, can you help with this issue?
I have tried by re-installig the software,but I find all the settings arestill there, whereas I used to have ti restore backups.

Roger Hilton
1298 views
Sep 03, 2019 at 11:18 PM