14 questions
Translate

Something happen to this device after i ran internet optimization

Sunday I had to re-install windows 7 on my computer. After gettting all the updates, drivers etc. I installed Auslogics Boostspeed 12 on the computer. After running the internet opimization my interenet connection went to hell. I called my ISP and after testing on another PC and Laptop (wired) it had nothing to do with my connection. I even took my desktop and laptop to my brothers who has a different ISP with the same slow results.
I have a 1Gbps connection and before I used to get between 700Mbps to 800Mbps down and 250Mbps up. My last test at speedtest.net was 87.6 Mbps down and and 62.7 Mbps. (Cannot even hit a 100Mbps.) I have the latest drivers and unistalled the device and reinstalled it. Did not run internet optimization after the reinstall and ther results are the same. Auslogics Boostspeed 12 changed something somewhere and I cannot figure out where. I have spent a few days trying to resolve this problem. I really do not want to go back and spend a a couple days reformatting and reinstalling eveything again.
Also just to note at the bottom of the screen where it shows CPU % HDD % Ram % the NET % shows 0 when it used to work before. Even the networking in Taskmanger shows 0% usage even though I have a slow connectionn there is no usage showing.
PC Specs: Attached
Device Manager: Attached

Please Help. I am beyond frustrated at this poing.
Mike

I thought about purchasing a new Network Adapter however I am a retired FF/Medic and live on a tight budget and cannot really afford it and then to discover that did not fix the issue either.
136 views
Mar 25, 2021 at 07:30 PM
Translate

USB-C Gigabit Ethernet Mini Adapter does not indetify network

I have just purchased a USB-C Gigabit Ethernet Mini Adapter and I cannot connect to the internet with it. The device connects to my computer and is recognised, but it says "Unidentified Network" and underneath "No Network". My machine uses Windows 10. Can you help fix this problem?

I have exchanged the USB-C device because I thought it was faulty, but the same problem is repeated.
80 views
Mar 19, 2021 at 01:30 AM
Translate

блютуз гарнитура HONOR AM-61

Гарнитура сопряжается но не подключается к компьютеру, со смартфонам все работает
122 views
Jan 07, 2021 at 10:32 AM
Translate

Ipv4 and Ipv6 not connected

my Ipv4 and Ipv6 is showing it is not connected. ive tried a number of fixes including going to command prompts, ive tried going back to a restore point, however i keep getting an error message saying that files are corrupted and cannot be restored to a previous point. ive run windows trouble shooter, i get this error message 0x800f081f. even when i hard wire my computer using an ethernet cord, my internet does not remain on constantly, it will log me off the internet and back on multiple times. do you have a program that can clean up these window based errors, to be able to restore my computer? i believe the last update i got was 12-13-2020, the day prior to that, my wireless was working. anything you can suggest?
143 views
Dec 17, 2020 at 10:22 PM
Translate

Проблема с интернетом

Здравствуйте. выполнил обслуживание всех пунктов в программе Auslogics BoostSpeed 11 и снизилась скорось интернета по Wi Fi, а также задержка подсключения к нему. например скорость была 5 мегабит,сек, теперь 0,3. На других устройствах все впорядке.
168 views
Dec 11, 2020 at 04:56 AM
Translate

WIFI droping

Network WiFI keeps disconnecting after system hinernates. Does not recognize router or ISP
143 views
Nov 06, 2020 at 03:53 AM
Translate

Microsoft Teredo Tunneling adapter not working

My adapter has stopped. I need to get it up and running again..
302 views
Sep 11, 2020 at 04:36 AM
Translate

slow internet

Since installing your software and optimizing my internet has gradually slowed down to a crawl. After checking all other issues I could think of I went to rescue centre and reverted back to only restore date available which in itself was unusual as when going through the various tools a couple of weeks ago there were 3 or 4 restore dates. After doing a restore the internet speed improved but after a day or so it is right back to a crawl. I do run a VPN for security but disabling the VPN makes no difference. Any suggestions as where to look?

ps - just checked off the realtek as I have no idea where the problem is
220 views
Sep 01, 2020 at 11:25 PM
Translate

WiFi keeps disconnecting

For about 9 months now often when I click to go from one webpage or website to another my Wi-Fi disconnects. I either must reconnect via the Internet icon or when I run the Windows Network Diagnostics it always tells me that "The default gateway is not available" and it fixes it. I have run all sorts of 'FIXES' found on the internet but still not fixed.

Up to date Windows 10, Firefox & Norton 360. Was doing the same thing when I used AVAST.
209 views
Aug 18, 2020 at 02:08 PM
Translate

can't get wifi networks working

wifi wont display networks and wifi wonbt even turn on
318 views
Jul 08, 2020 at 05:29 PM
Translate

registrazione su un terzo compiuter

Vorrei sapere a quanti dipositivi mi posso collegare .
Attualmente ne ho solo due e non riesco a collegarmi al terzo che non è mio ma di un mio collaboratore
275 views
Jul 01, 2020 at 05:00 PM
Translate

cannot restore

how can I restore my mobile hotspot?

248 views
May 25, 2020 at 02:09 PM
Translate

I am not getting full gigabit speed on only my computer.

Hello all, happy holidays!

Unfortunately things aren't so smooth for me right now, I have just installed gigabit internet in my home, but I'm having the problem that my computer is not getting the full speed. I know the modem is putting out 940 average, because I have an eero Pro connected to it and that reads 940, and my dad's laptop on wired connection also reads 900 average, it is only my computer that is not getting the full speed on the same wired connection. It gets on average 250 Mbps, sometimes stooping lower and upload is always the same speed at 40 Mbps up.

I am using a Cat6 cable not 5 ft from the standard xfinity modem, I have reset my network settings and flushed my DNS. I have used DNS Benchmark to make a custom list of the fastest DNS Servers for me. I have downloaded and check my ethernet adapter with Intel PROSET and everything checks out. My adapter has a max speed of 1 Gbps (Intel(R) Ethernet Connection (2) I218-V). I have run virus and malware scans and came out clean. I have tried disabling windows firewall and running only ipv4 or 6. Among other things I have tried A LOT of troubleshooting and my knowledge has limited me at this point

267 views
Dec 27, 2019 at 02:53 AM
Translate

i got few problems with nmy network can u help please

hi

how are you

i need help please

i have like a lot of issues with my network ( dns - dhcp - ,,,,, etc ) a lot of them


thanks ^^
199 views
Jul 25, 2019 at 10:17 PM
Translate

can't get wifi networks working

wifi wont display networks and wifi wonbt even turn on
318 views
Jul 08, 2020 at 05:29 PM
Translate

Microsoft Teredo Tunneling adapter not working

My adapter has stopped. I need to get it up and running again..
302 views
Sep 11, 2020 at 04:36 AM
Translate

registrazione su un terzo compiuter

Vorrei sapere a quanti dipositivi mi posso collegare .
Attualmente ne ho solo due e non riesco a collegarmi al terzo che non è mio ma di un mio collaboratore
275 views
Jul 01, 2020 at 05:00 PM
Translate

I am not getting full gigabit speed on only my computer.

Hello all, happy holidays!

Unfortunately things aren't so smooth for me right now, I have just installed gigabit internet in my home, but I'm having the problem that my computer is not getting the full speed. I know the modem is putting out 940 average, because I have an eero Pro connected to it and that reads 940, and my dad's laptop on wired connection also reads 900 average, it is only my computer that is not getting the full speed on the same wired connection. It gets on average 250 Mbps, sometimes stooping lower and upload is always the same speed at 40 Mbps up.

I am using a Cat6 cable not 5 ft from the standard xfinity modem, I have reset my network settings and flushed my DNS. I have used DNS Benchmark to make a custom list of the fastest DNS Servers for me. I have downloaded and check my ethernet adapter with Intel PROSET and everything checks out. My adapter has a max speed of 1 Gbps (Intel(R) Ethernet Connection (2) I218-V). I have run virus and malware scans and came out clean. I have tried disabling windows firewall and running only ipv4 or 6. Among other things I have tried A LOT of troubleshooting and my knowledge has limited me at this point

267 views
Dec 27, 2019 at 02:53 AM
Translate

cannot restore

how can I restore my mobile hotspot?

248 views
May 25, 2020 at 02:09 PM
Translate

slow internet

Since installing your software and optimizing my internet has gradually slowed down to a crawl. After checking all other issues I could think of I went to rescue centre and reverted back to only restore date available which in itself was unusual as when going through the various tools a couple of weeks ago there were 3 or 4 restore dates. After doing a restore the internet speed improved but after a day or so it is right back to a crawl. I do run a VPN for security but disabling the VPN makes no difference. Any suggestions as where to look?

ps - just checked off the realtek as I have no idea where the problem is
220 views
Sep 01, 2020 at 11:25 PM
Translate

WiFi keeps disconnecting

For about 9 months now often when I click to go from one webpage or website to another my Wi-Fi disconnects. I either must reconnect via the Internet icon or when I run the Windows Network Diagnostics it always tells me that "The default gateway is not available" and it fixes it. I have run all sorts of 'FIXES' found on the internet but still not fixed.

Up to date Windows 10, Firefox & Norton 360. Was doing the same thing when I used AVAST.
209 views
Aug 18, 2020 at 02:08 PM
Translate

i got few problems with nmy network can u help please

hi

how are you

i need help please

i have like a lot of issues with my network ( dns - dhcp - ,,,,, etc ) a lot of them


thanks ^^
199 views
Jul 25, 2019 at 10:17 PM
Translate

Проблема с интернетом

Здравствуйте. выполнил обслуживание всех пунктов в программе Auslogics BoostSpeed 11 и снизилась скорось интернета по Wi Fi, а также задержка подсключения к нему. например скорость была 5 мегабит,сек, теперь 0,3. На других устройствах все впорядке.
168 views
Dec 11, 2020 at 04:56 AM
Translate

Ipv4 and Ipv6 not connected

my Ipv4 and Ipv6 is showing it is not connected. ive tried a number of fixes including going to command prompts, ive tried going back to a restore point, however i keep getting an error message saying that files are corrupted and cannot be restored to a previous point. ive run windows trouble shooter, i get this error message 0x800f081f. even when i hard wire my computer using an ethernet cord, my internet does not remain on constantly, it will log me off the internet and back on multiple times. do you have a program that can clean up these window based errors, to be able to restore my computer? i believe the last update i got was 12-13-2020, the day prior to that, my wireless was working. anything you can suggest?
143 views
Dec 17, 2020 at 10:22 PM
Translate

WIFI droping

Network WiFI keeps disconnecting after system hinernates. Does not recognize router or ISP
143 views
Nov 06, 2020 at 03:53 AM
Translate

Something happen to this device after i ran internet optimization

Sunday I had to re-install windows 7 on my computer. After gettting all the updates, drivers etc. I installed Auslogics Boostspeed 12 on the computer. After running the internet opimization my interenet connection went to hell. I called my ISP and after testing on another PC and Laptop (wired) it had nothing to do with my connection. I even took my desktop and laptop to my brothers who has a different ISP with the same slow results.
I have a 1Gbps connection and before I used to get between 700Mbps to 800Mbps down and 250Mbps up. My last test at speedtest.net was 87.6 Mbps down and and 62.7 Mbps. (Cannot even hit a 100Mbps.) I have the latest drivers and unistalled the device and reinstalled it. Did not run internet optimization after the reinstall and ther results are the same. Auslogics Boostspeed 12 changed something somewhere and I cannot figure out where. I have spent a few days trying to resolve this problem. I really do not want to go back and spend a a couple days reformatting and reinstalling eveything again.
Also just to note at the bottom of the screen where it shows CPU % HDD % Ram % the NET % shows 0 when it used to work before. Even the networking in Taskmanger shows 0% usage even though I have a slow connectionn there is no usage showing.
PC Specs: Attached
Device Manager: Attached

Please Help. I am beyond frustrated at this poing.
Mike

I thought about purchasing a new Network Adapter however I am a retired FF/Medic and live on a tight budget and cannot really afford it and then to discover that did not fix the issue either.
136 views
Mar 25, 2021 at 07:30 PM
Translate

блютуз гарнитура HONOR AM-61

Гарнитура сопряжается но не подключается к компьютеру, со смартфонам все работает
122 views
Jan 07, 2021 at 10:32 AM
Translate

USB-C Gigabit Ethernet Mini Adapter does not indetify network

I have just purchased a USB-C Gigabit Ethernet Mini Adapter and I cannot connect to the internet with it. The device connects to my computer and is recognised, but it says "Unidentified Network" and underneath "No Network". My machine uses Windows 10. Can you help fix this problem?

I have exchanged the USB-C device because I thought it was faulty, but the same problem is repeated.
80 views
Mar 19, 2021 at 01:30 AM