526 questions

startup

If I have to restart, it takes 20 minutes or more to load completely. I have basically nothing in startup and can't figure out what is making this take so long. It's the same whether a restart or new start. The hard drive is only a little over half full with lots of pictures. Logically it has to be in either ASUS or windows (10). It's very frustrating and because it takes so long to load, I leave it running. For quite a few years I paid for a service that cleaned the system once a month and helped with any problem. I am no longer using it as it was expensive and even though I stressed the startup time issue, they never improved it.

You can see a lot about the machine, but it doesn't say it's an ASUS 15" laptop, purchased in September of 2014, model R510LAVS51 with core i5
I didn't know if you needed this, but I'd rather give you unnecessary information than have you come back to me.

thanks so much
debbie engleson
198 views
Jul 08, 2020 at 12:42 AM

unexpected configuration

how to reselove unexpected configuration 0x80004005 when I try to pring
189 views
Jul 07, 2020 at 01:26 PM

Shut and Restart

Can you try and establish just why I cannot shutdown or restart my desktop Windows 10 2004 64-Bit? I get a BSOD with error message of driver power state failure
227 views
Jul 07, 2020 at 11:52 AM

Installation error message

Now and then when I try to install something I get the error message in the sample pop up. I need this sorting out as I have tried many things to get rid of it to no avail. I do not even know what it is asking for. It claims is on another disk does it mean disk or harddrive? I am installing things on an extension drive as my C: is full. are there files on C: that it needs to install and maybe that is why it is asking me. Can I duplicate those files so that it can use the extension drive?
This message prevents me from installing certain programs that I need so like I said I need the relevant files that it is asking me for.
215 views
Jul 07, 2020 at 04:16 AM

I just upgraded from 10 home to 10 pro

I recently upgraded my ASUS ROG G551JW from Windows 10 Home to Windows 10 Professional. After upgrading and re installing my apps, running some Auslogics tools, and updating my drivers. I seem to have like every Add On installed and a bunch of virtual this or virtual that, Vwifi and Vethernet. My External SSD (disk letter G) is gone, Ive always had the external SSD running Read and Write to basically have it help the computers performance. I cant Install some apps or change some setting because i will either get some kind of error or it saying that it cant be done on sysWOW32 or 64 im not sure, but something like that... I would greatly GREATLY APPRECIATE if a Tech at Auslogics can remote connect to my pc and take a look at what ever problems he may notice. I received 3 questions when I joined pro and this is my last available question and would really love to have someone who knows about computers, to take a look at it. THANK YOU. Stay safe everyone...

p.s I added one screenshot i had of one of the many problems im encountering.
174 views
Jul 06, 2020 at 06:56 PM

bost speed

ярлык на раб столе стал белый иеще проблема вы видите
195 views
Jul 05, 2020 at 06:11 PM

WordPad problem

Have tried (for years) to learn WORDPAD to start-up in landscape and not portrait. That goes for saving 'in Landscape' and seeing it change to Portrait when opening the member. (HRMPF)

Think, it's the only problem I have with my PC and now ALL problems in the future are taken good care of with your comprehensive
system, thank you.

Regards
Henning Reckey
221 views
Jul 02, 2020 at 03:06 PM

Installation audio realtek

Bonjour,

A chaque recherche de mise a jour sous windows, les mêmes fichiers se réinstalle systématiquement.
Conserne pilotes audio (realtek)

Cordialement,
Denis Schmitt
190 views
Jul 01, 2020 at 07:23 PM

registrazione su un terzo compiuter

Vorrei sapere a quanti dipositivi mi posso collegare .
Attualmente ne ho solo due e non riesco a collegarmi al terzo che non è mio ma di un mio collaboratore
190 views
Jul 01, 2020 at 05:00 PM

Standard SATA AHCI Controller

I successfully uupdated all my outdated drivers using the Update Drivers app, except this one:

When I attempt to update driver for Standard SATA AHCI Controller the boot device becomes unaccessible, and I need to reset the system with restore point.

Do I really need to update it, and if yes then how I can resolve this issue
204 views
Jul 01, 2020 at 01:12 AM

Internet Explorer re install

Bonjour !

J'ai besoin d'utiliser internet Explorer pour activer un service (système d'authentification qui ne fonctionne qu'avec IE)
Or je ne trouve plus IE sur mon poste. Il n'apparait pas dans Panneau de configuration\Tous les Panneaux de configuration\Programmes et fonctionnalités\Activer ou désactiver des fonctionnalités windows

Je ne me souviens plus comment je n'ai dé"sisntallé, et je me demandais :
- si c'est un tweak de Bootspeed qui l'a désinstallé?
- comme faire pour le ré installer?

J'ai essayé de le re téléchargé en online et en offline mais impossible de termienr l'installation. Soit un message me dit qu'une version plus récente est installée, (Edge), soit l'installation s'arrête sans message d'erreur.

Merci !
Sylvain

PS : la sous-catégorie est obligatoire, mais Internet Explorer n'était pas listé, j'ai donc choisi une valeur approximative
253 views
Jun 30, 2020 at 09:31 AM

h78

Уважаемые господа!
Я получил извещение об доступном обновлении программы. Япопытался кликнуть обновление, но ссылка не кликается.... эта же проблема с отчетами, когда я пытаюсь кликнуть подробный отчет, он не кликается.
Что мне предпринять для устранения этой ошибки?
189 views
Jun 30, 2020 at 04:15 AM

Reklamation !

Wann hören Sie endlich auf mit Ihrer Reklame zu Bombardieren .Es ist sehr Làstig !!!! mit gruss M.Monnier

213 views
Jun 28, 2020 at 05:46 PM

аааа

медленный

226 views
Jun 28, 2020 at 10:18 AM

NVIDIA 제어판이 안 켜져요

NVIDIA 제어판을 열려고 하면 계속 '현재 NVIDIA GPU에 연결된 디스플레이를 사용하고 있지 않습니다.' 라고 뜹니다. 어떻게 하면 돼나요?

189 views
Jun 28, 2020 at 03:19 AM

гибернация

Здравствуйте! прошу помочь. после гибернации комп сам через несколько минут включается. зарание спасибо.
197 views
Jun 27, 2020 at 03:23 PM

I think it's device issue, like my pc is just stuttering randomly for no reason

So my pc stutters randomly for one second or less or more, when im idle watching yt it happens for no reason, and when im playing games it happens more often and bc of it i can't play games smoothly and it wasn't like that before.
Pc specs:

- Intel Core i7-2600 CPU
- 8 Gb ram ddr3
- 1050 ti geforce gtx gaming
- Windows 10

192 views
Jun 27, 2020 at 01:13 PM

RAM

Hi, what benefits I would get if I increase thr RAM to 16GB instead of 8GB as it is now? would that enhance the overall performance of my laptop?
Thank you

181 views
Jun 26, 2020 at 10:13 PM

Print spooler issues

My computer keeps dropping its print spooler. I reload windows and it works until I install Auslogics Speed Booster. Any fixes?

167 views
Jun 26, 2020 at 08:49 PM

Cannot get my computer to read SD cards

I've used your device driver updater and still cannot get my computer to recognize an SD disk.

202 views
Jun 25, 2020 at 09:54 PM

DVD-writer does not write music on CDs

My DVD-writer does not write audio files on CD when I try to create nusic CDs. The reverse is possible and it also plays dvds.
1532 views
Nov 13, 2019 at 01:42 AM

Installation of Logitech Options hang indefinitely

I just bought MX ANYWHERE 2S mouse. Logitech web page insists I must have the LOGITECH OPTIONS executable to parameter the mouse. So I tried to install, but the installation does not complete.

That's it for now.

1522 views
Jul 26, 2019 at 07:34 AM

Computer freezes up

One of the reasons I purchased Ausilogic is to help me with performance. My computer freezes up for 10 seconds or so every few minutes. I don't know if hardware is failing, if there is a miscatch among compenentry.
How can we use your products to solve it.
So far, I haven't been able to eleminate this problem

1397 views
Dec 09, 2019 at 03:58 PM

Unknown Software Running

Hi - I see this widget on my desktop all the time and I am not sure what it is. Trying to Google it said it was part of Chrome but I uninstalled Chrome and its still there - I'd really like to remove it, it's annoying and seems to provide no useful function. Picture attached.

1374 views
Oct 26, 2019 at 05:36 PM

CANNOT FIND SYSTEM RESTORE

My System Restore program seems to be gone.When i press System Restore in the Control Panel it thinks my computer is Windows &.It's Windows 10.How do i make a restore point?

1368 views
Dec 27, 2019 at 12:32 PM

speed

Auslogics BoostSpeed 11 - I get messages saying that a high resource consumption has been detected. You may encounter extreme PC slowdowns.Tell me what to do?

1362 views
Nov 28, 2019 at 04:29 PM

Displaying wrong color/crap in photos

Hello
After using boost speed I discover that my paintshop pro and canon software dont display photos properly.
As you can see in attached file it is totaly wrong and also on canon.
I have done a complete reinstallation af paintshop pro according to advice from corel and it didn help.
So boostspeed has done something, but I dont know where to restore from.
Please help.
Thanks

Regards,
Erik

1362 views
Sep 16, 2019 at 05:49 PM

Drive error alert but the scan shows nothing

Hello,

In the menu that pops up when I hover the BoostSpeed icon in the system tray there is information that I have a drive error. I have run the standard disk scan but it doesn't show any errors on any of my drives.
Should I run a deep scan?
I have decided to bother you with this and not simply run the deep scan because I have had a number of situations with various computer equipment that could be descrived as "unlucky" and I am reluctant to do anything that isn't necesarry to my system.

Kind regards,

Konrad Wozniak
1361 views
Sep 17, 2019 at 03:09 PM

windows search do not work

after using your softver , I lost windows search ;( . On my PC , on windows search table , word are not displayed . I try everithing from the google and you tube , but stil not work . Please help me to resolve this problem , I use this functiont every day
1339 views
Aug 15, 2019 at 06:46 PM

update from 11.2.0.1

11/25/2019 Sorry to11.2.0.3 update!

Content hidden to protect privacy

1334 views
Nov 25, 2019 at 11:50 PM

Error message

I have tried several times to update Windows 10 Home but continue to receive error message Ox80073712 .Can you help?

1331 views
Nov 19, 2019 at 01:58 PM

cannot delete HKEY Acronis

Cannot install/activate Acronis s/w due to Registry problem

1325 views
Dec 24, 2019 at 05:54 PM

Need license key

I upgraded from Boostspeed 10 Pro (license key: G2AEG-XXXXX-3WNYY-XXXXX-G79JL) to Boostspeed 11 Pro. However, I did not reveive a license key for version 11. I have attached a copy of the transaction. Can you help me with this? Thanks.

1322 views
Jul 22, 2019 at 11:06 PM

Skype

I can't receive or send Skype calls on my computer. It's probably my settings. Advice, please!

1319 views
Aug 06, 2019 at 05:29 PM

system

Hello. I have an asus notebook F3L. Windows 7 system. There will be no more new year updated. I do not know if I should install a new Windows 10? if the computer is old and how it will work

1316 views
Nov 28, 2019 at 10:34 AM

BoostSpeed PRO not activating

I purchased BoostSpeed PRO on 5 Jul (ord#

Content hidden to protect privacy
) for $29.95 as I was an existing BoostSpeed 10 customer. I cannot get the PRO version to activate. If I go to the Auslogics store and enter the new key that was provided with my purchase, I am told that I may either use the FREE version or purchase the PRO version for $59.95! I have already done this with my status as a current customer, which entitled me to the 50% discount. Why can't I get PRO to activate? There are features that won't work without the PRO version! I have a DELL XPS 8930 x64 computer with Windows 10 version 1903 installed.

1314 views
Jul 06, 2019 at 08:51 PM

error 400

Have been getting error 400 messages lately, like a lot! Mostly I can just highlight the text in the sedarch box, press enter again and I get where I am going but this isn't right. Help!
Thanks!
Rob Green
1312 views
Jul 24, 2019 at 12:56 PM

speed

Here is a screenshot of the page, how to solve the problem?

1309 views
Dec 02, 2019 at 07:21 PM

Will not update to 11.2.03.03

Auslogics BoostSpeed 11.2.03.01 Can Not update to 11.2.03.03 Please help!

1304 views
Nov 25, 2019 at 11:42 PM

Not Receiving Emails

I am no longer able to receive emails but can send them, I have heard that there could be corruption in the system, can you help with this issue?
I have tried by re-installig the software,but I find all the settings arestill there, whereas I used to have ti restore backups.

Roger Hilton
1298 views
Sep 03, 2019 at 11:18 PM