296 questions

Démarrage anormal

Bonjour,
J'utilise une unité ASUS N73SV sous Windows10 qui me donne entière satisfaction.
Logiciel de sécurité Kaspersky, Firewall Windows, Analyses périodiques par Auslogics Anti-Malware.
Aucune attaque virale jusqu'à aujourd'hui.
Depuis un an environ la touche habituelle de demarrage - au dessus du clavier à droite - ne fonctionne plus; le pc ne demarre pas.
Pour demarrer le pc, il faut appuyer sur la touchei se trouve tout au dessus du clavier à gauche, donc la symetrique de l'autre.
Mais au lieu d'activer directement Windows, cela active le Bios (son de boot tres fort) puis Windows (son de boot normal).
J'ai entrepris plusieurs fois de comprendre et réparer mais sans succès.
Je souhaite revenir à un fonctionnement normal.
Merci de votre aide.
Kind regards,
Jean Farny
47 views
May 03, 2020 at 04:35 PM

Auslogics registry cleaner

Can certain categories be excluded when using registry cleaner?
REASON: after using registry cleaner I get an error message when I open MSMoney. I can correct this using Money setup, but registry cleaner does something to reverse my setup correction.

System: Windows 7 Home Premium

58 views
Apr 29, 2020 at 10:41 PM

Отвалился BlueTooth

Добрый день
на обоих моих ноутбука пропал блутус. Возможно что то позволил исправить программе не проконтролировав. Как включить блютус снова? В скрытых девайсай его вижу. Система предлагаетпереустановить драйвер, но дело явно не в этом.

72 views
Apr 29, 2020 at 06:00 AM

Здравствуйте, программа Auslogics не запускается вместе с включением компьютера, как исправить?

Здравствуйте, программа Auslogics не запускается вместе с включением компьютера, как исправить?

57 views
Apr 29, 2020 at 01:50 AM

Disco duro se encuentra al 100%

Hola, ultimamente he notado que mi disco duro se encuentra al 100% y las aplicaciones se abren lento, cuando tenia windows 7 no me pasaba esto supongo que es por el sistema operativo tengo windows 10 pro, ¿habra una solucion para bajar el uso del disco ?

76 views
Apr 28, 2020 at 02:59 AM

POST interruption

What could be the problem when most of the time during Boot on Message "Warning System Boot fail or post interruption".

Press continue or press del to load bios setup.

73 views
Apr 27, 2020 at 08:51 AM

Why auslogics boostspeed can't solve this ?

Hello. I'm a regular gamer, but when I play a game, no matter which one, my computer always crashes. Everyday, for months. I have used boostspeed 11 many times to fix this, but despite what Auslogics promised, my computer is no more stable than before. Nothing has changed. So I’m wondering what it pays to pay for software that promises to take care of our computer’s system, if it’s just basic operations that don’t solve anything. If nothing changes, I will not renew my subscription. If you need information about my hardware, don't hesitate to ask me. Thank you. Sincerely, Arnaud

56 views
Apr 27, 2020 at 08:32 AM

Malware

How can I minimize the picking up of malware by using your toolkit?

68 views
Apr 25, 2020 at 10:50 PM

Temperature

I am using Windows 8.1. Is there a provision in BoostSpeed 11, for setting the Disk/Processor Temperature at which the PC will switch off?

87 views
Apr 22, 2020 at 04:00 PM

ms-resource: ProductName を取り除きたい

Windows10 バージョン 2004 (OSビルド 19041.207)
スタートメニューのその他グループに

"ms-resource: ProductName"  を取り除きたい


このアプリは開かず、アンインストールもできない

92 views
Apr 22, 2020 at 01:56 PM

sudden shutdown

why is my pc suddenly shuts down without warning every 10 to 20 minutes

98 views
Apr 20, 2020 at 08:19 AM

OpenAL32.dll.

Пожалуйста посоветуйте файл OpenAL32.dll. последствия

92 views
Apr 19, 2020 at 06:26 AM

Windows 10 logon password via Auslogics

Hello!
I am not new to Aulogics - great product! However, I am a new Aulogics 11 user. In Aulogics, in trying to bypass Windows 10 Logon on my Lenovo, I believe the password that was pre-autofilled may have been incorrect? I chose by-pass Windows logon, however when my laptop restarts the first User screen tells me my Password is incorrect. How do I fix this in Aulogics? Any help would be appreciated! ~Catherine Trager

Content hidden to protect privacy

102 views
Apr 18, 2020 at 05:41 PM

Повышенное потребление ресурсов

Периодически всплывает уведомление о повышенном потреблении ресурсов. По клику открывается Task Manager, из информации в котором я понимаю только, что процессор загружен на 100%, оперативная память тоже. Я и сам замечаю, что компьютер часто тормозит и процессор нагревается до 50 градусов.
Компьютер новый (моноблок Lenovo, W10), программ в автозагрузке не более десяти. Прежний моноблок, которому более пяти лет с W 8.1, на котором установлено гораздо больше программ, ведёт себя гораздо резвее.
И что со всем этим делать? В Task Manager не вижу каких-либо инструментов. Уж не сама ли ваша программа Auslogics Boost Speed 11 тормозит систему?

96 views
Apr 18, 2020 at 05:17 PM

Кэш второго уровня

Здравствуйте, в прошлых версиях была возможность через Tweak Manager включить исплользование кэша втрого уровня. В 11 версии неполучается найти данную функцию. Подскажите как это сделать.

99 views
Apr 18, 2020 at 10:31 AM

System Restore

Desktop just started on off when sitting in sleep mode, A tried to update Microsoft Windows 10, took update, Still on off multi. times daily B, tried System restore tells me could not preform System Restore Still on ,off mode , C What setting in resuce center would fix this System Restore problem.s all from same date around System 3 or 4 from same date close to restore point date. Is Boostspeed 11 causing this problem

99 views
Apr 16, 2020 at 06:59 PM

help needed

Hi, I don't think it's about you, but if you can help me I'll be very grateful.
i have two devices
1.micro sd 16GB apacer
2.flash memory 16GB apacer
these two device now is WRITE PROTECTED and i have download every tools and tricks exist in world for flash these but no one responding.
now pls pls pls pls pls pls help me in my country there is no official represent from apacer or others pls help me tnx a lot and i very respect u and ur works and apps

respectful.TOOFAN

114 views
Apr 16, 2020 at 08:42 AM

My wireless driver is not working

This is the second time this has happened and it has something to do with this softwarre Auslogics 11 after a deep scan took place. But now I cant restore the driver because it seems to be blocked,
The diagnostic's say "Windows can not bind the IP protocol stack to the network."
This is with my wireless adapter and not with my LAN, But I need my wireless adapter asap. Yes I have tried reinstalling the driver and it says the same thing,

104 views
Apr 15, 2020 at 03:02 PM

slow

why hdd is slow

110 views
Apr 15, 2020 at 11:43 AM

PROCESSES IN SYSTEM

PC OS OVERLOADING FULLY IN 4GB AMD 99%

115 views
Apr 15, 2020 at 10:44 AM

DVD-writer does not write music on CDs

My DVD-writer does not write audio files on CD when I try to create nusic CDs. The reverse is possible and it also plays dvds.
628 views
Nov 13, 2019 at 01:42 AM

speed

Auslogics BoostSpeed 11 - I get messages saying that a high resource consumption has been detected. You may encounter extreme PC slowdowns.Tell me what to do?

613 views
Nov 28, 2019 at 04:29 PM

Drive error alert but the scan shows nothing

Hello,

In the menu that pops up when I hover the BoostSpeed icon in the system tray there is information that I have a drive error. I have run the standard disk scan but it doesn't show any errors on any of my drives.
Should I run a deep scan?
I have decided to bother you with this and not simply run the deep scan because I have had a number of situations with various computer equipment that could be descrived as "unlucky" and I am reluctant to do anything that isn't necesarry to my system.

Kind regards,

Konrad Wozniak
595 views
Sep 17, 2019 at 03:09 PM

Displaying wrong color/crap in photos

Hello
After using boost speed I discover that my paintshop pro and canon software dont display photos properly.
As you can see in attached file it is totaly wrong and also on canon.
I have done a complete reinstallation af paintshop pro according to advice from corel and it didn help.
So boostspeed has done something, but I dont know where to restore from.
Please help.
Thanks

Regards,
Erik

584 views
Sep 16, 2019 at 05:49 PM

Unknown Software Running

Hi - I see this widget on my desktop all the time and I am not sure what it is. Trying to Google it said it was part of Chrome but I uninstalled Chrome and its still there - I'd really like to remove it, it's annoying and seems to provide no useful function. Picture attached.

584 views
Oct 26, 2019 at 05:36 PM

BoostSpeed PRO not activating

I purchased BoostSpeed PRO on 5 Jul (ord#

Content hidden to protect privacy
) for $29.95 as I was an existing BoostSpeed 10 customer. I cannot get the PRO version to activate. If I go to the Auslogics store and enter the new key that was provided with my purchase, I am told that I may either use the FREE version or purchase the PRO version for $59.95! I have already done this with my status as a current customer, which entitled me to the 50% discount. Why can't I get PRO to activate? There are features that won't work without the PRO version! I have a DELL XPS 8930 x64 computer with Windows 10 version 1903 installed.

578 views
Jul 06, 2019 at 08:51 PM

system

Hello. I have an asus notebook F3L. Windows 7 system. There will be no more new year updated. I do not know if I should install a new Windows 10? if the computer is old and how it will work

574 views
Nov 28, 2019 at 10:34 AM

CANNOT FIND SYSTEM RESTORE

My System Restore program seems to be gone.When i press System Restore in the Control Panel it thinks my computer is Windows &.It's Windows 10.How do i make a restore point?

574 views
Dec 27, 2019 at 12:32 PM

speed

Here is a screenshot of the page, how to solve the problem?

573 views
Dec 02, 2019 at 07:21 PM

Error message

I have tried several times to update Windows 10 Home but continue to receive error message Ox80073712 .Can you help?

571 views
Nov 19, 2019 at 01:58 PM

update from 11.2.0.1

11/25/2019 Sorry to11.2.0.3 update!

Content hidden to protect privacy

568 views
Nov 25, 2019 at 11:50 PM

windows search do not work

after using your softver , I lost windows search ;( . On my PC , on windows search table , word are not displayed . I try everithing from the google and you tube , but stil not work . Please help me to resolve this problem , I use this functiont every day
568 views
Aug 15, 2019 at 06:46 PM

Computer freezes up

One of the reasons I purchased Ausilogic is to help me with performance. My computer freezes up for 10 seconds or so every few minutes. I don't know if hardware is failing, if there is a miscatch among compenentry.
How can we use your products to solve it.
So far, I haven't been able to eleminate this problem

568 views
Dec 09, 2019 at 03:58 PM

error 400

Have been getting error 400 messages lately, like a lot! Mostly I can just highlight the text in the sedarch box, press enter again and I get where I am going but this isn't right. Help!
Thanks!
Rob Green
567 views
Jul 24, 2019 at 12:56 PM

Will not update to 11.2.03.03

Auslogics BoostSpeed 11.2.03.01 Can Not update to 11.2.03.03 Please help!

567 views
Nov 25, 2019 at 11:42 PM

Need license key

I upgraded from Boostspeed 10 Pro (license key: G2AEG-XXXXX-3WNYY-XXXXX-G79JL) to Boostspeed 11 Pro. However, I did not reveive a license key for version 11. I have attached a copy of the transaction. Can you help me with this? Thanks.

563 views
Jul 22, 2019 at 11:06 PM

Skype

I can't receive or send Skype calls on my computer. It's probably my settings. Advice, please!

563 views
Aug 06, 2019 at 05:29 PM

cannot delete HKEY Acronis

Cannot install/activate Acronis s/w due to Registry problem

562 views
Dec 24, 2019 at 05:54 PM

Not Receiving Emails

I am no longer able to receive emails but can send them, I have heard that there could be corruption in the system, can you help with this issue?
I have tried by re-installig the software,but I find all the settings arestill there, whereas I used to have ti restore backups.

Roger Hilton
558 views
Sep 03, 2019 at 11:18 PM

Installation of Logitech Options hang indefinitely

I just bought MX ANYWHERE 2S mouse. Logitech web page insists I must have the LOGITECH OPTIONS executable to parameter the mouse. So I tried to install, but the installation does not complete.

That's it for now.

556 views
Jul 26, 2019 at 07:34 AM